Descriere

     Pilonul principal al organizatiei noastre il constituie experienta de peste 30 ani (atat ca administrator cat si ca presedinte al Asociatiei de proprietari) a fondatorului acesteia. Profesionalismul, proactivitatea, experienta, popularitatea au castigat increderea a sute de proprietari care au apelat la serviciile sale.

     Echipa formata din oameni specializati in administrarea si managementul condominiului, financiar, contabilitate, juridic, isi propune sa castige prin calitatea serviciilor inr-un domeniu care se pare ca sufera grav la acest capitol.

     Misiunea noastra este de a deveni cea mai apreciata firma de administrare de imobile din Romania. Pe ce ne bazam?  Nu am inventat nimic nou, nu ne bazam pe o tehnologie de ultima generatie care ar putea revolutiona domeniul (probabil nici nu exista). Avantajul nostru competitiv este seriozitatea, proactivitatea, disponibilitatea la efort pentru a ne indeplini misiunea. Ne bazam pe oameni gospodari si cu bun simt. Ne bazam pe atitudine si responsabilitate. Credem asa cum zicea Constantin Tănase  ca „nu există lucru uşor, dacă-l iei în serios; există numai un fel uşor de a lua lucrurile”…

     Asadar, AdministratorBloc este o organizatie specializata in management si administrare de immobile ce detin proprietate comuna: blocuri, ansambluri rezidentiale blocuri/vile; dar si proprietate privata: case individuale/ locuinte unifamiliare.