Cum Lucram

Noi oferim mai mult decat servicii de administrare.

     Organizarea si functionarea Asociatiilor de Proprietari implica o serie de activitati specifice, reglementate de legea 230/2007 si normele de aplicare, impreuna cu legile si actele normative la care acestea fac referire. Noi oferim servicii modulare sau integrate care vin in sprijinul asociatiilor de proprietari pentru realizarea corecta, eficienta si in concordanta cu legislatia a acestor activitati.

     Oferta de servicii poate fi personalizata, adaptata specificului fiecarui imobil si structurii  membrilor comitetului executiv si ai asociatiei de proprietari. Astfel puteti alege oferta completa de servicii sau doar acele module sau activitati care nu sunt acoperite sau sunt acoperite necorespunzator in actuala dumneavoastra structura.(Atentie: nu puteti alege activitati incompatibile. Ex: Cenzor si Financiar Contabilitate)

     Ofeta noastra vine si in sprijinul comitetului executiv si al presedintelui (elementul principal in cadrul Asociatiei de proprietari) prin servicii de secretariat, consultanta juridica si Cenzor.

    Oferta personalizata va fi transmisa oficial dupa vizitarea imobilului si discutiile cu reprezentantii Asociatiei de proprietari in care se va decide gama de servicii necesare unei bune functionari a Asociatiei in concordanta cu disponibilitatile si bugetul acesteia. Aici se releva avantajul organizarii pe module, oferta noastra fiind capabila sa se muleze oricaror nevoi.

     Pentru optimizare fiscala putem incheia contractul de prestari servicii intre Asociatia de Proprietari si persoana juridica romana (SRL), persoana fizica autorizata (PFA), contract individual de munca sau conventie civila. Decizia apartine Asociateiei de proprietari in functie de obligatiile fiscale care revin raportate la pachetul de servicii solicitat. Aceasta flexibilitate ne permite optimizarea costurilor cu efecte directe asupra valorii contractului.

    Va rugam sa consultati lista noatra de servicii unde puteti gasi si costurile estimative pentru a avea reperele de pornire in discutiile ulterioare in cazul in care considerati oferta noastra ca pe o posibila varianta.