Administrator Bloc

Atunci când deții locuințe pe care le închiriezi, gestionarea problemelor și situațiilor neprevăzute poate fi dificilă și consumatoare de timp. De la robinete care curg, la draperii care se desprind sau probleme cu presiunea apei, sunt multe aspecte de gestionat pentru a menține proprietatea într-o stare optimă pentru confortul și satisfacția chiriașilor.

Echipa noastră este aici pentru a te ajuta să gestionezi aceste provocări, oferindu-ți soluții eficiente pentru a economisi timp și bani cu reparațiile sau întreținerea proprietății tale închiriate. Prin intermediul angajaților sau parteneriatelor noastre cu furnizori de servicii de încredere, ne asigurăm că fiecare problemă este rezolvată prompt, contribuind la satisfacția ta și a chiriașilor tăi.

Serviciile dedicate proprietăților închiriate pe termen lung includ:

 • Efectuare diverselor reparații de care proprietatea are nevoie. Fie că este vorba de instalațiile electrice, sanitare, de zugrăveli sau finisaje, lucrările sunt efectuate de echipele noastre specializate.
 • Intervenții rapide în cazul urgențelor tehnice de orice natură.
 • Asistență pentru amenajare și renovare – echipele noastre pot supraveghea lucrările mai complexe desfășurate în locuință, pentru a se asigura că acestea sunt implementate conform standardelor agreat.
 • Reprezentare oficială pentru partenerii a căror proprietate este în grija noastră. Acționăm ca reprezentanți oficiali pentru chestiuni legate de taxe, asigurări, întreținere sau în cadrul ședințelor asociației.
 • Încheierea polițelor de asigurare pentru proprietate, atât cele obligatorii, cât și cele facultative, obținând cele mai bune prețuri de la partenerii noștri.
 • Citirea contoarelor de apă, încălzire, energie electrică o dată pe lună și vizită exterioară la proprietate.
 • Monitorizarea verificărilor periodice obligatorii pentru instalațiile de gaze, centrale termice, coșuri de fum.
 • Verificăm proprietatea regulat, pentru a ne asigura că totul funcționează în parametrii normali – electrocasnicele, sistemul electric, instalațiilor sanitare, etc. și că nu există daune sau încălcări alte contractului.
 • Listarea proprietății pentru închiriere – concepere anunț, publicare, fotografii.
 • Prezență pentru vizionări sau întâmpinarea noilor chiriași.
 • Managementul chiriașilor și instructajul lor privind proprietatea și utilizarea dotărilor
 • Sisteme online prin care chiriașii pot confirma plățile utilităților și a chiriei, pentru a ne asigura că totul este achitat la timp.
 • Remindere pentru plata chiriei, alături de grafice lunare care să ilustreze veniturile și cheltuielile
 • Drafturi de contracte de închiriere actualizate la zi, alături de întocmirea proceselor verbal predare/primire.
 • Înregistrarea contractului de închiriere la administrația financiară, depunerea declarațiilor corespunzătoare, plata impozitelor și altor taxe asociate.

Angajarea unui serviciu de property management poate ajuta proprietarii să gestioneze mai eficient proprietățile lor, să reducă stresul și să economisească timp și resurse.

Serviciile standard pot include coordonarea întreținerii și reparațiilor, administrarea contractelor de închiriere, gestionarea contabilă și rezolvarea problemelor semnalate de chiriasi.

Un serviciu de property management în cazul închirierilor pe termen lung poate ajuta la optimizarea chiriilor, reducerea timpului cât apartamentul este gol și a costurilor de întreținere și la identificarea oportunităților de îmbunătățire a proprietății pentru a atrage chiriași de calitate și a maximiza veniturile.

Proprietarii locatari

Chiar dacă tu ești locuitorul casei tale, întotdeauna pot apărea diverse situații în care să ai nevoie de suport sau ajutor.

Mai Mult...

Servicii închirieri pe termen scurt

Descoperă soluțiile personalizate și modulare pentru închirierile pe termen scurt..

Mai Mult...
×
Telefon:

+40 721 258 385

Mail:

mircea@administratorbloc.eu

Adresă:

Str. Candiano Popescu, nr. 1, București

  ro_RORomanian