Servicii personalizate pentru asociațiile de proprietari sau proprietățile private.

Putem facilita gestionarea proprietății tale, indiferent dacă ești parte a unei asociații de proprietari sau dacă deții o proprietate privată. Avem servicii personalizate, oferim soluții adaptate nevoilor specifice pentru a ne asigura că totul funcționează fără probleme.

Echipa noastră experimentată și dedicată se poate ocupa de toate aspectele legate de gestionarea proprietății, fie ea comună sau privată. De la administrarea financiară și contabilă sau întreținerea și reparațiile necesare, până la închiriate pe termen lung sau în regim hotelier – suntem aici pentru a te scuti de stresul și bătăile de cap asociate cu gestionarea unei proprietăți.  

Indiferent de dimensiunea sau complexitatea proprietății tale, ne asigurăm că vei beneficia de servicii și soluții personalizate, adaptate nevoilor și cerințelor tale.

Despre noi

Lucrăm pentru imobile și ansambluri imobiliare.

Suntem o companie profesionistă și autorizată care de peste 10 ani oferă servicii de administrare a proprietății numeroșilor noștri clienți din București. Lăsați-ne să ne ocupăm de nevoile dvs. de proprietate comună sau individuală într-un mod prietenos și de încredere.

img
×
Telefon:

+40 721 258 385

Mail:

mircea@administratorbloc.eu

Adresă:

Str. Candiano Popescu, nr. 1, București

    ro_RORomanian