O echipă eficientă de gestionare a proprietății.

Administrator bloc este o companie autorizată și profesionistă, care de mai mult de 10 ani oferă numeroșilor săi clienți din București servicii de administrare a proprietății.

Fiind o afacere de familie, reușim să avem o comunicare cât mai personală cu clienții noștri, păstrând în același timp standarde înalte și tarife corecte. Avem o experiență de peste 12 ani în domeniu. 

12 ani de experiență

Calitățile noastre

Avantajul nostru competitiv constă în corectitudine, seriozitate jovială, proactivitate, disponibilitate la efort pentru a îndeplini lucrurile pe care ni le asumam. Suntem cu adevărat implicați în proiecte, în fiecare ansamblu sau bloc pe care îl administrăm. Le gestionăm cu o grijă reală, ca și cum ar fi casa noastră sau casa prietenilor noștri. Suntem empatici și niciodată nu lăsăm o problemă sau o situație să treacă pe lângă noi.

Suntem specializați în colaborarea cu asociațiile de proprietari și managementul ansamblurilor rezidențiale, dar gestionăm cu aceeași implicare și expertiză blocuri individuale sau proprietăți private.

Echipa noastră

Avem o echipă formată din oameni specializați și instruiți, atât în administrarea și managementul condominiului, cât și în domeniul financiar, contabilitate sau juridic.

Ne dorim să devenim una dintre cele mai apreciate firme de administrare de imobile rezidențiale din România. Nu am inventat neapărat ceva nou, nu ne bazăm pe o tehnologie de ultimă generație care ar putea revoluționa domeniul. Probabil nici nu există. Avantajul nostru competitiv constă în corectitudine, seriozitate jovială, proactivitate, disponibilitate la efort pentru a îndeplini lucrurile pe care  ni le asumam.

Ne bazam pe oameni gospodari și cu bun simț. Ne bazăm pe atitudine și responsabilitate.

Mircea Dicu

ADMINISTRATOR

Este motorul care menține roțile în mișcare, asigurând ordinea și eficiența în administrarea imobilelor și facilităților noastre. Ghidează echipa cu pricepere și soluționează problemele cu înțelepciune.

Cristina Oancea

Cristina Oancea

CONTABILITATE

Este gardianul cifrelor, gestionând cu precizie finanțele și respectând normelor contabile și fiscale. Cu atenție la detalii și experiență, contribuie la stabilirea unor practici financiare solide.

Marius Tetea

Marius Tetea

PROPERTY MANAGER

Este sprijinul esențial al echipei, oferind suport operativ și asigurându-se că fiecare aspect al muncii noastre este gestionat corespunzător și cu atenție la detalii.

Alexandru Cornea

TEHNICIAN

Foarte exigent în legătură cu calitate muncii sale, dar mai ales a subcontractorilor pe care îi gestionează. Nu face compromisuri, expert în domeniul tehnic, responsabil de menținerea și repararea infrastructurii și echipamentelor, asigură funcționarea optimă a proprietăților.

Andrei Raduca

Andrei Răducă

TEHNICIAN

Tehnicianul nostru de încredere, cu o vastă expertiză în domenii tehnice variate. Cu pricepere și cunoștințe multidisciplinare, se asigură că infrastructura imobilului funcționează impecabil, fiind mereu gata să rezolve orice problemă. Dedicat si devotat.

Mihai Moldoveanu

TEHNICIAN

Maestrul detaliilor și al reparațiilor, cu o abordare meticuloasă și eficace readuce în stare bună subansamble și prelungește durata de viață a componentelor sau echipamentelor care, fără un om ca el, ar trebui înlocuite complet. 

Florin Oancea

TEHNICIAN

Hotărât și pozitiv. Pentru el totul este posibil. Găsește întotdeauna soluții, unele chiar îndrăznețe și nu se dă în lături să le implementeze. În situații de avarii grave, intervine ca un pompier profesionist. Te poți baza pe el în situații dificile sau chiar periculoase.

IMG_8968

Ramona Popescu

PRIVATE PROPERTY MANAGER

Managerul nostru în gestionarea proprietăților private, jonglează cu chei, platforme de închiriere, decorațiuni și reparații, mai ceva ca un magician. Este capabilă să rezolve orice situație cu zâmbetul pe buze și coordonează echipa cu precizia unui dirijor.

Nu există lucru ușor, dacă-l iei în serios; există numai un fel ușor de a lua lucrurile…

Constantin Tănase

×
Telefon:

+40 721 258 385

Mail:

mircea@administratorbloc.eu

Adresă:

Str. Candiano Popescu, nr. 1, București

    ro_RORomanian