Aici o listă orientativă a tarifelor Administrator Bloc

Oferta de servicii însă va fi personalizată și adaptată, în funcție de o serie de factori: specificul fiecărui imobil, dimensiunile și dotările acestuia, structura comitetului executiv, a furnizorilor și angajaților, a asociației de proprietari.

Cotația finală va fi transmisă oficial după vizitarea imobilului și discuțiile aprofundate cu reprezentanții asociației de proprietari. În urma acestor întâlniri, vom decide gama de servicii necesare unei bune funcționari a asociației, ținând cont de nevoi și buget.

Aici intervine avantajul organizării pe module, oferta noastră fiind capabilă să se muleze unor nevoi cât mai specifice. Astfel, puteți alege oferta completă de servicii sau doar acele module care nu sunt acoperite sau sunt acoperite necorespunzător în actuala structură.

tarife și costuri administrator bloc

12 ani de
prețuri corecte

Prețuri și costuri Administrator Bloc*

*Prețurile afișate sunt orientative și pot varia în funcție de necesitățile specifice ale fiecărui ansamblu sau bloc. O ofertă concretă și detaliată va fi furnizată numai după o discuție personală sau o vizită la locație pentru evaluarea specifică a cerințelor dumneavoastră.

Suntem aici pentru a vă oferi o ofertă personalizată, adaptată nevoilor dumneavoastră specifice. Contactați-ne pentru a discuta detaliile și pentru a primi o evaluare gratuită.

×
Telefon:

+40 721 258 385

Mail:

mircea@administratorbloc.eu

Adresă:

Str. Candiano Popescu, nr. 1, București

    ro_RORomanian