Administrarea proprietății individuale poate fi o sarcină complexă și consumatoare de timp.

De aceea, ne poți contacta cu încredere pentru a te ajuta să gestionezi toate aspectele legate de locuința ta, indiferent dacă o închiriezi pe termen scurt sau lung sau dacă ești tu cel care te bucuri de confortul casei tale.

Echipa noastră este specializată în administrarea proprietăților individuale și este pregătită să se ocupe de toate detaliile pentru tine. De la întreținerea și repararea locuinței tale, până la gestionarea chiriașilor și a facturilor, noi ne putem ocupa de tot.

Indiferent dacă ești proprietarul locuinței sau ai chiriași, te asigurăm că vei beneficia de servicii aplicate și de o gestionare eficientă a proprietății tale. Poți avea încredere că locuința ta va fi întotdeauna în stare bună și că nevoile tale sau ale chiriașilor nu vor fi neglijate.

Nu îți pierde timpul și energia cu problemele administrative și lasă-ne pe noi să ne ocupăm de ele pentru tine!

Serviciile noastre

01

Proprietarii locatari

Chiar dacă tu ești locuitorul casei tale, întotdeauna pot apărea diverse situații în care să ai nevoie de suport sau ajutor.

02

Servicii închirieri pe termen lung

Descoperă soluțiile noastre profesioniste de administrare a proprietăților, oferind un mediu sigur..

03

Servicii închirieri pe termen scurt

Descoperă soluțiile personalizate și modulare pentru închirierile pe termen scurt..

Servicii

Despre noi

Lucrăm pentru imobile și ansambluri imobiliare.

Suntem o companie profesionistă și autorizată care de peste 10 ani oferă servicii de administrare a proprietății numeroșilor noștri clienți din București. Lăsați-ne să ne ocupăm de nevoile dvs. de proprietate comună sau individuală într-un mod prietenos și de încredere.

img
×
Telefon:

+40 721 258 385

Mail:

mircea@administratorbloc.eu

Adresă:

Str. Candiano Popescu, nr. 1, București

    ro_RORomanian