Administrator Bloc

Unul dintre serviciile foarte importante în administrarea unei proprietăți este identificarea și rezolvarea problemelor de ordin tehnic astfel încât să se asigure o funcționare în bune condiții a imobilului și un confort al vieții locatarilor.

Prin monitorizarea atentă și gestionarea proactivă a aspectelor tehnice, reușim să asigurăm un mediu locativ sigur, confortabil și funcțional pentru toți locatarii.

Ne asigurăm că aceste lucruri se întâmplă printr-o serie de activități preventive, recurente:

  • Verificarea periodică e proprietății comune pentru a identifica eventualele defecte tehnice sau nereguli.
  • Asigurare stoc consumabile necesare funcționării clădirilor.
  • Asigurarea de personal tehnic prezent la proprietate, în limita unui program de funcționare anterior agreat.
  • Citirea contoarelor de utilități (principale și secundare), inclusiv a contoarelor individuale (apometre, repartitoare) necesara penru repartizarea corecta a costurilor.

  • Efectuarea de mici reparații ale proprietății comune în conformitate cu cerințele si prescripțiile tehnice (reglat uși, amortizoare, încuietori, clanțe, înlocuire becuri, retușuri zugrăveli, tencuieli, vopsitorie, lăcătușerie, electirce, curenți slabi, automatizări, etc).
  • Pentru lucrări de complexitate medie-mare, contractarea de furnizori externi în numele asociației.
  • Intervenție personal specializat în regim de urgență pentru situații de forță majoră. (inundații, defectarea sistemelor de alimentare / încălzire, declanșare sisteme anti-incendiu).

Verificările periodice includ inspecții regulate ale proprietății comune și ale echipamentelor aferente pentru identificarea eventualelor defecte tehnice sau nereguli, asigurându-ne că ansamblul sau proprietatea funcționează în parametri optimi.

Ținem gestiunea stocurilor folosind softuri dedicate si comandăm anticipat consumabilele necesare, cum ar fi becuri, întrerupătoare, filtre, materiale de întreținere, etc. pentru a ne asigura că orice necesități urgente sunt gestionate prompt și eficient.

Personalul tehnic este disponibil pentru intervenții urgente în caz de forță majoră, precum inundații sau defecțiuni ale sistemelor de alimentare cu apă, energie sau încălzire, asigurând limitarea pagubelor generte de avarii si siguranța și funcționarea continuă a clădirii. Aceste intervenții pot fi tarifate separat sau incluse în contract.

Administrare financiar – contabilă

Evidența completă a documentelor financiare și a costurilor reprezintă un alt pilon important în administrare..

Mai Mult...

Administrarea proprietății comune

Descoperă soluțiile profesioniste de administrare a proprietăților, într-un mediu sigur și confortabil..

Mai Mult...
×
Telefon:

+40 721 258 385

Mail:

mircea@administratorbloc.eu

Adresă:

Str. Candiano Popescu, nr. 1, București

    ro_RORomanian