Servicii pentru proprietarii locatari

Cu toții ne dorim ca locuința noastră să fie un loc de confort și siguranță, însă uneori pot apărea situații neașteptate sau neplăcute care necesită verificări sau intervenții.

Fie că este vorba de o defecțiune la instalația electrică, un robinet care picură sau o curățenie generală, echipa noastră este aici să vă ofere suportul necesar. Având experiență în diverse domenii, precum reparații, renovări sau verificări tehnice, ne este ușor să găsim soluții eficiente și rentabile.

Serviciile dedicate proprietarilor locatari includ:

  • Efectuare diverselor reparații de care proprietatea are nevoie. Fie că este vorba de instalațiile electrice, sanitare, de zugrăveli sau finisaje, lucrările sunt efectuate de echipele noastre specializate.
  • Asistență pentru amenajare și renovare – echipele noastre pot supraveghea lucrările mai complexe desfășurate în locuință, pentru a se asigura că acestea sunt implementate conform standardelor agreate.
  • Servicii de curățenie – constante, dacă ai nevoie de curățenie regulată pentru a menține un mediu curat și plăcut în locuința ta sau curățenie la cerere, pentru situații speciale sau evenimente.
  • Intervenții rapide în cazul urgențelor de orice natură – tehnice, electrice sau sanitare.
  • Monitorizarea verificărilor periodice obligatorii pentru instalațiile de gaze, centrale termice, coșuri de fum.

Pentru a beneficia de expertiza noastră în reparații și întreținere pentru locuința ta, este suficient să ne contactezi și să ne expui situația cu care te confrunți. Echipa noastră de profesioniști va evalua rapid situația și va propune soluții personalizate pentru nevoile tale specifice.

Apelând la serviciile noastre, vei beneficia de acces la echipe specializate și experimentate în diverse domenii, precum și de intervenții rapide în caz de urgențe. De asemenea, vei avea la dispoziție servicii de curățenie adaptate nevoilor tale și asistență pentru renovări și amenajări. Toate acestea contribuie la menținerea confortului și siguranței în locuința ta.

Echipa noastră este formată din personal calificat, cu experiență, iar toate intervențiile sunt supravegheate și verificate pentru a asigura calitatea și conformitatea cu cererea. De asemenea, comunicăm deschis și transparent cu clienții noștri pe întreg parcursul procesului, oferindu-le încrederea că lucrările vor fi finalizate la standardele dorite și în termenul stabilit.

Servicii închirieri pe termen lung

Descoperă soluțiile noastre profesioniste de administrare a proprietăților, oferind un mediu sigur..

Mai Mult...

Servicii închirieri pe termen scurt

Descoperă soluțiile personalizate și modulare pentru închirierile pe termen scurt..

Mai Mult...
×
Telefon:

+40 721 258 385

Mail:

mircea@administratorbloc.eu

Adresă:

Str. Candiano Popescu, nr. 1, București

    ro_RORomanian